Info för jägare

Om du lämnar djuren för styckning eller korv produktion måste lämna med organen (lungor, hjärta, lever, njurar, mjälte, mellangärde, skalle) och ej flodad.!!!!

OBS!!!

Undantag bara om du har kurs för att besikta djurens organer. 

Ute på gården finns kylkontainer som man kan lämna in djuren 24timm / alla dagar.

Om du lämnar första gång ring oss och fråga efter koden till låset.

Inne finns låda med 2 st papper att fylla i.

Det finns telfer som hjalper att lyfta djuren och hänga på banor.

Alla djuren är besiktat av veterinär.

Filen - ladda ner
När du är på plats inne i kylcontainer finns mall hur man fyller dokument från livsmedelverket

Vi köper in alla sort av vilt 

Vildvin ( slaktvikt 0-9,9 kg) 7 kr/kg
Vildsvin ( slaktvikt 10-19 kg) 27 kr/kg
Vildsvin (slaktvikt 20-40kg) 25 kr/kg
Vildsvin över 40 kg (endast suga eller gylta) 18kr/kg
Kronhjort 45 kr/kg ( slaktvikt)
Dovhjort 45 kr/kg (slaktvikt)

Rådjur 45kr/kg (slaktvikt)

Älg 65kr/kg ( slaktvikt)

Alg kalv 43 kr/kg

Ladda ner filer: