Vildsvinslåda – pris 130 kr/ kg
Halv vildsvin ca 9-14 kg inkl köttfärs och elementär (innanlår, ytterlår, fransyska, sida, karre, bog, file, kotlett, rostbiff)
Lamm Hel, pris 150 kr/kg
Finstyckat, vakumförpackat och märkt.
Gris 1/4, 1/2 eller Hel 79 kr /kg
Finstyckat, vakumförpackat och märkt.
Rådjurslåda – väger ca 8-12 kg – 170 kr/kg
Hela rådjur ( finstyckad inkl köttfärs
Vi levererar alla varor till hela Stockholms och Uppsala Län
Köttelementer
Fläskkött:
Slaktat på plats, djuren kommer från lokal gårdar.
Nöttkött:
Vild kött:
Lamm:
Slaktat på plats, djuren kommer från lokal gårdar.
- Fläskfärs
- Fläskfilé
- Sidfläsk –
- Fläskkarré utan ben – skivor eller hela
- Fläskkarre med ben – skivor eller hela
- Fläskkotlett med ben
- Fläskkotlett utan ben
- Revbensspjäll tunna eller tjocka
- Bog benfri
- Fläsklägg – fram eller bak
- Späck
- Grytbitar
- Fransyska
- Nöttfärs
- Ytterlår
- Innanlår
- Ryggbiff
- Ryggbiff hängmörad
- Oxfile
- Oxfile hängmörad
- Entrecote
- Entrecote hängmörad
- Lövbiff
- Grytbitar
- Högrev
- Clubstek
- T-benstek
- Svans
- Njuren
- Lever
- Ben
- Köttfärs vildsvin
- Vildsvinsfilé
- Vildsvinskotlett
- Vildsvinsfransyska
- Vildsvinsbog
- Vildsvinsytterlår
- Vildsvinsinnanlår
- Vildsvinskarre
Rådjur och dovhjort
- fransyska
- file
- kotlett
- innanlår
- rostbiff
- ytterlår
- bog
- köttfärs
- entrecote
Älg – vi säljer bara under jaktsäsong
- Alg rulle
- Älg rostbiff
- Älg köttfärs
- Älg innanlår
- Älg högrev
- Älg fransyska
- Älg file
- Älg entrecote
- Älg ryggbiff
- Älg bog
- Lammköttfärs
- Lamm bringa
- Lamm entrecote
- Lamm file
- Lamm fransyska
- Lamm innanlår
- Lamm kotlett
- Lamm lägg
- Lamm racks
- Lamm revben
- Lamm rostbiff
- Lamm bog
- Lammfiol
- Lammstek benfri
- Lammstek med ben